Okategoriserade

Om jag inte gjorde det jag gör idag

Står på jobb och väntar på att klockan ska bli halv fem. Är urtrött efter en orolig natt, har fått fyra timmars ostörd sömn. La mig vid halv nio men har vaknat hur många gånger som helst fram till  halv ett. Nacken spökar också, tog en diklofenak och hoppas det släpper till jag kommer hem. Tycker inte om när den lever rövare med mig. Borde ju göra övningarna med jag fick av sjukgymnasten, men det här med att ta sig tid HEMMA och träna finns liksom inte.

Har funderat mycket senaste på vad jag vill göra i mitt liv, rent yrkesmässigt menar jag då. Vill jag jobba kvar inom fordonsbranschen med det jag gör idag? Vill jag byta bransch? Vill jag börja plugga. Ja absolut, tanken har funnits där länge. Men vad? VAD ska jag satsa på som gör mig lycklig resten av livet. Jag hatar enformiga jobb som man verkligen inte ser fram emot att gå till. Jag har alltid velat plugga till arkeolog. Men jag hatar skelett och man vet ju aldrig om man stöter på benbitar i marken. Historia har alltid varit en stor passion. Men man kan ju studera Historisk arkeologi då, men vad blir man sen? Finns det jobb? Arkitektur är med kul. Kanske skulle plugga IT/programmering? Det är ju där framtiden finns.

Tankarna är många. Nu vill jag köra hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *