Okategoriserade

Lookfantastic Februari-box 2019

Jag testade ena v deras boxar för en och en halv evighet sen, någon av er som såg det blogginlägget? Jag var inte besviken men blev inte superkär i den heller så jag fastnade aldrig i det där ”prenumerations-box-träsket”. Sedan dess har jag sneglat på Lookfantastic, Glossybox, Lykoboxen och vilka som nu finns tillgängliga i vårt lilla land. Efter att ha velat mellan Lookfantastic och Glossybox sedan jul tog jag steget och bestämde mig. Kan ju testa ett par boxar och se vad jag tycker, det är ju inte ett commitment for life direkt. Jag fick Januariboxen med som helt ärligt borde vara med först här, men jag tog fotona på den men min nya mobil och tja, dem sitter fast i den än.
Anywho, såhär ser den ut. Rosa och drömmig som sig bör.

Februari får alla att tänka på Valentines Day.

Det jag gillar med Lookfantastic som jag vet många saknar med Glossyboxen är att du får ett häfte i som beskriver alla produkterna som är i boxen. Lite tips och trix på hur man kan använda dem.

Så den här månaden innehöll lite godis för en Alla hjärtans dag date. 
En tvål från Erno Laszlo med lera från döda havet,
Doucce punk mascara, en fransböjare från Emité.
Flaskan uppe i hörnet är från Philip Kingsley och ska vara en styling spray, läppstiftspenna från Lord & Berry i färgen Intimacy. Och till sist den spoilade produkten, en ansiktspalette från Sleek.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *