Okategoriserade

Lookfantastic Beauty Box Mars 2019

Mars boxen hette ”In the Spotlight” och innehöll följande produkter.
Måste säga att detta är den snyggaste boxen hittills!

När man tar av locket möts man av ett litet häfte som teamet på Lookfantastic satt ihop. Det innehåller vad som  finns i boxen, tips och trix på hur man kan använda produkterna och lite andra smakprov vad som finns inom beauty världen.

Denna boxen innehöll:
Morphe mini highlighter i färgen ”Spark”
Omorovicza cleansingfoam.
Den spoilade produkten The Ordinary hyaluronic acid + B5 hydration serum.
Rituals ”The ritual of Sakura” soothing hand balm.
Mádara Smart anti-pollution charcoal and mud repar mask
och ett läppbalsam från EOS. Min var den helrosa varianten.
Jag ahr bara hunnit prova läppbalsamet och serumet. Jag blev inte super imponerad av läppbalsamet måste jag säga. Har hört så mycket hajp om det och fattar inte riktigt grejjen. För det första är dem ju svindyra för vad det är och sen innehåller dem shea? För er som kanske är nya här tåler inte jag nötter och tar stort avstånd från skönhetsgrejjer som just innehåller nötter. Det är en stor allergen som många inte tåler och ändå finns det i så mycket hudvårdsprodukter.
Serumet däremot har gjort stor nytta för mitt torra och vintertrötta nylle. Får kanske göra ett separat inlägg om bara den känner jag här framöver.
I sin helhet är jag glatt överraskad av boxen, många spännande saker jag vill prova och lite märken jag aldrig hört talas om innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *