Okategoriserade

Bloggen flyttar!

God morgon alla!
Jag är vaken redan, let’s be honest, jag har  varit vaken i snart en timme. Bara jag och Tassadar som är vakna redan. Men jag kan tycka det är lite mysigt att få en stund för mig själv på morgonen innan Andy vaknar.
Som titeln säger så ska jag flytta bloggen. Det är en tanke jag har haft i snart ett år nu. Jag är trött på bloggers format, design och generellt hur den tänker och hanterar mitt innehåll. Jag har haft en e-commerce på g i snart två år nu på en egen hostingsida, den ska flytta med till det nya ”hotellet”.
Kommer skapa en .se för min blogg, enough med det här .blogspot.com. Håller på att ladda upp wordpress till den nya sidan så jag kan komma igång. Det är mycket nytt att lära sig. Men det är roligt och jag har mitt it-snille till sambo till hjälp. Way back when när jag först började blogga gjorde jag det på en sida som han hade. Då fick jag lära mig att kopiera in en viss mängd kod för att sen kunna skriva inom ramarna i den koden och ladda upp bilder med ftp program för att allt skulle se snyggt ut i slutändan. Men det här är ju över tio år sedan. Wow, har jag haft bloggar till och från så länge?!?! Har haft wordpress blogg innan och pillat lite met html kod, bara så jag kunde läsa den aldrig skriva. Det hoppas jag att jag slipper lära mig igen. Vill ha det väldigt enkelt och lätthanterat för mitt innehåll. Annars tappar jag lusten, jag vill kunna dela med mig av lite snabb text och några enklare bilder. Bara att lägga på min logga på mina bilder och skala ner dem i storlek är ett extra steg. Var tvungen att börja skydda mina bilder med logo när jag märkte att dem fick fötter och hamnade på ställen dem inte skulle.

Hur som haver, jag kommer givetvis berätta vart den nya bloggen hamnar och länka härifrån ett tag innan jag stänger ner min blogger helt och hållet.

Ha en fantastiskt lördag allihop! Vi ska åka in till Helsingborg och klippa klor på nusstussen och sen köra bort till Fredriksdal och öva balans på mig och hunden. Jag tappade all min balans av någon skojjig anledning efter craschen. Jag har tävlat i konståkning en gång i tiden och kan knappt stå på ett ben mer efter det, ögon och balansnerven hänger inte riktigt ihop mer. Så det ska jag hårdöva på nu. Det är ändå snart tre år sen men det är först nu jag har tuggat mig igenom och fått lite jävlar annamma. Både börja träna igen för att stabilisera upp allt som gör ont och då dessutom utmana min balansnerv igen. Är så jäkla hemskt och irriterande att gå från att kunna göra piruetter och hopp på skridsko mer än tio år efter att jag slutat träna till att inte ens kunna gå på en balansbräda med skor utan att ramla av och bli yr och må illa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *