Smink

Nars Ultimate Orgasm set

Okay, så jag föll. Och jag föll hårt! Jag kunde bara inte motstå det här kitet när jag såg reklam för det på Feeluniques hemsida.

Jag har velat testa Orgasm i evigheter men inte hittat det som en produkt jag faktiskt hade använt. Ni som har hängt med ett tag vet att jag inte använder blusher. Men när dem släppte sin ikoniska produkt som ett läppbalsam och en oljebaserad tint blev det intressant.
För er som inte haft möjlighet att titta och testa NARS Orgasm innan så är den dovt rosa till färgen med en guldig underton.

Dem kom i en söt liten necessär. Hade ingen aning om att den ingick när jag beställde.

I kitet ingår en liten blusher på 3.5g, ett läppbalsam ”Afterglow lip balm” på 3g och läppoljan ”Oil-infused lip tint” på 5.7ml. Lagom storlekar att testa på produkterna innan man lägger pengar på den stora produkten.

Blushern och läppbalsamet finns som stora produkter men läppoljan verkar vara unik till detta kitet. Vill man ha något liknande kan man köpa lipglosset i samma nyans. Den är jag himla sugen på att beställa.

Blushern kommer i NARS vanliga förpackning som är lite gummiaktig i ytan. Läppbalsamet kom i en härlig roséguldfärgad förpackning. Den har ingen magnetisk låsning vilket jag tyckte var lite synd. Locket däremot är så pass blankt att man kan använda det som spegel.

Oljan kommer med en liten söt applikator som är lagom stor. Det kommer ut väldigt mycket samtidigt, något att ha i åtanke. Locket har samma roséfärg och själva flaskan är gjord av plast.

Lagom stora att ha med sig i handväskan och där har dem bott sen jag fick dem. Kitet kostar £36 vilket översatte till lite drygt 447SEK.

Så vad tyckte jag då? Är man nyfiken tycker jag absolut man ska testa! Det känns som bra inkörningsprodukter till ett kanske lite högt pris men ändå. Värt att nämna är att kitet verkar vara exklusivt för Feelunique.
Jag gillar verkligen färgen. På mig är det som min egna läppfärg fast bättre. MLBB = my lips but better. Härlig hallonrosa färg med det där guldiga reflekterande. Jag skulle inte beskriva varken oljan eller balsamet som speciellt återfuktande, men det torkar inte ut läpparna heller. Man kan använda dem var för sig eller som jag gör. Jag tar först balsamet och sen oljan om jag vill ha lite mer av ett märkbart resultat. Jag märker dock att när jag använder bara oljan så sticker det och bränner lite i mina läppar. Får inte samma resultat om jag har balsamet under och lite olja ovanpå. Läste precis innehållsförteckningen för oljan och där är sheasmör i. Epic fail! Är ju nötallergiker. Något att ha i åtanke om man är känslig eller har en nötallergi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *