Recension,  Smink

NYX The Marshmellow Primer

Det här är en primer som var enormt hajpad i beautysfären när den kom. Dem flesta jag sett hade possitiva saker att säga om den, klart jag var tvungen att prova.

Behållaren är härligt mjukt pastellrosa till färgen och gjord av hårdplast.

Text hämtad från Kicks hemsida. ”NYX Professional Makeup Marshmellow Primer 10-i-1 superprimer är berikad med extrakt av rot från Läkemalva, även kallad Marshmallowväxt, och tillför 10 fördelaktiga egenskaper som komplimenterar din makeup.
Formulan har en mjuk, vispad konsistens och är helt genomskinlig när den torkar vilket gör att den passar alla hudtoner.
10 egenskaper som komplimenterar din makeup
Denna primer minimerar ojämn hudtextur, är mjukgörande, förlänger hållbarheten i din sminkning, återfuktar, lugnar, döljer fina linjer, ger en len och lysterstark finish samt håller din sminkning fräsch hela dagen. Vegansk formula”

Primern kommer ut som ett vitt mjukt fluff. Det luktar väldigt speciellt men ingen doft jag förknippar med godis eller marshmellow. På mig kliar den till en början, vilket är väldigt tråkigt, men det lägger sig efter en stund. Den sjunker in i huden ganska fort och gör huden lite trögare i ytan. Känns inte som silikon eller liknande utan bara lite trögare. Känns som bra förutsättningar för foundationen sen? På mig funkar det sådär. Jag får jobba in foundationen lite mer än normalt för att det inte ska se konstigt ut. Jag upplever att foundationen inte smälter ihop med huden lika bra utan ser lite annorlunda ut hur jag än gör när man väl kommer väldigt nära. På avstånd ser det bra ut, men börjar man granska huden väldigt nära spegeln är det något som inte stämmer. Den håller foundationen på plats runt sex timmar trots puder sen börjar den röra på sig och blir oljig. Med tanke på prislappen hade jag förväntat mig mer. Tycker den kostar för mycket för att komma från NYX. Är denna det enda du har kvar att välja på i sminkväskan är det bättre än inget. Men denna är inte värd ett inköp, föredrar min primer från Max Factor istället.

30ml 219SEK, 17.89GBP, 24.22USD, 21.30 Euro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *