Recension,  Smink

Använda produkter

Det var på tiden att göra ett sådant här inlägg. Har säkert använt upp fler produkter och hunnit slänga dem. Men här är en handfull i alla fall.

Jag vet att där ska vara en Clinique foundation med. Men den hann jag precis slänga innan jag kom på att göra det här inlägget. Den måste handlas ny omedelbart, och som tur är har Kicks erbjudande på dem just nu. (Ej sponsrat)

Elizabeth Arden Great 8: Denna var med i ett av mina favoritinlägg för att par månader sedan och den har varit en favorit sedan dess. Denna är helt slut och en ny finns redan i rutinen. Happy skin, Happy Fia! Den är inte helt gratis men sen handlar jag den till kraftigt reducerat pris med på nätet. Värd varenda krona och min hy älskar den! Den kanske inte gör en enorm synlig skillnad på ålderstecken osv, men jag vet att jag använder solskydd varenda dag och allt annat bra som finns i den. Inte provat?! Vad väntar du på, beställ den omgående!

Bioderma Purifying cleansing micellar solution, combo to oily skin: Hittade denna till nersatt pris på ett apotek för evigheter sedan. Denna var inget jag gillade och den har liksom användts sporadsikt till allt möjligt. Tagit bort envis mascara och foundation, när lillasyster färgat håret. Rengöra penslar lite snabbt mellan färger. Ja ni vet, en såndär produkt som blir lite alltiallo när den inte är toppen. Kommer jag köpa en ny? Hell no! Är den värd sitt fullpris? Inte i min värld. Ska jag testa den igen ska jag ha de för känslig hy.

L’Oreal Miss Manga mascara: Behöver jag säga att det här fortfarande är en favorit och en holygrail produkt för mig? Denna inhandlades till vi skulle till Spanien så jag visste att jag hade med mig en bra mascara ner. Sen blev den gammal och jag började använda andra mascaror. Jag har jättekänsliga ögon och byter nog därför mascara oftare än andra. Har faktiskt ingen ersättare just nu för den här.

Max Factor Lash Revival mascara: Denna inhandlades med innan Spanien och provades. Först gillade jag den inte alls och slutade använda den. Men provade igen vid senare tillfälle och den kinda grew on me. Den var med i ett favoritinlägg tidigare i år. Den var så hypad på Instagram så jag var ju tvungen att ge den en ärlig chans. Kommer inte springa till affären för att köpa en ny men kan tänka mig att använda den igen.

Real Thecniques Diamond sponge: Denna var en ren fix idé att köpa och prova. Jag gillade den, den stora platta sidan var kanon att snabbt applicera ut foundation med och få snyggt utan för mycket jobb. Tyvärr är den svår att rengöra och höll inte så bra att rengöra så ofta heller. Den har bara legat i en låda otvättad hur länge som helst nu och kommer kastas! Kommer inte köpa en ny heller. Den var ondöigt dyr för vad det är. Den orangea äggformade är mycket bättre, vilket påminner mig, den måste jag ersätta ASAP!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *