Shopping

Shopping från Shein

Jag tror jag har hittat en ny favoritsida att shoppa från! Har sett mycket reklam för Shein på Facebook men aldrig nappat. Men när jag upptäckte att dem sålde smink till väldigt bra priser var jag tvungen att testa.

Jag har länge tänkt att bygga en egen smyckesförvaring för att se vad jag har och ha det mer organiserat än på hög. Då kanske jag även blir bättre på att avända mina smycken och inte ha samma två par örhängen om och om igen och samma halsband. Dem här kostade 39kr respektive 69kr.

Hur fin förpackning?

Beställde även en concealer i 01 fair för 29kr. Kan liksom kvitta då om den är bra eller inte.

Älskar designen på dem individuella facken på den här. Det är en bra neutral palett som kommer vara lätt att skapa mjuka vardagslooker med. Denna gav jag 59kr för.

Förstår inte riktigt hur namn och färger hänger ihop riktigt på den här paletten.
Jag föll direkt för den lila!

Den här paletten är så olik något annat jag äger och brukar använda. Men den väckte min nyfikenhet och jag föll pladask för den lila och sen för den glittriga rosa längst ut till höger i mittenraden. Denna kostade också 59kr.

Ingen av paletterna hade jättebra färgåtergivning när man swatchade dem på undersidan av armen. Förhoppningsvis har dem bättre kick när man använder dem som det är tänkt. Men för det priset kan jag prova tänker jag. Det var jättesmidigt att lägga ordern, man kan använda Klarna som betalningsmetod vilket jag uppskattar jättemycket. Beräknat leveransdatum var den 25 juni, men jag fick sakerna redan den 16 juni! Behövde inte betala merskatt eller tull heller. Är glatt överraskad och kommer beställa därifrån igen.

Jag är inte sponsrad på något sätt av Shein utan detta är min egen erfarenhet och egna åsikter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *