Familj

Reflektioner en Lördag under midsommar

Jag är så tacksam för min familj! Sitter just nu i soffan hos en av mina systrar, Camilla, och har precis ätit. Vi har tagit speldag idag hos henne och bara myser. Jag och Andy har tagit med oss våra Legions, man måste ju ha ”on the go” gaming utrustning 😉

Det blev sent igår, men så himla mysigt jag hade. Det kommer ett separat inlägg med bilder från midsommarafton. Vi hade bjudit hem båda mina systrar och den enas pojkvän. Vi bara njöt av livet hela dagen och vad den gav.

Jag är så tacksam för min familj. Jag älskar er så mycket! Jag har helt underbara föräldrar som gett mig så mycket. Jag har två fantastiska småsystrar som är mina bästa vänner och som jag alltid försöker finnas där för och ge råd och stöd. Jag har världens finaste sambo som driver mig till vansinne men som ändå utmanar mig att bli en bättre människa och utvecklas. Ta tag i mina svagare sidor och överkomma hindren. Som älskar mig trots mina tokigheter. Jag är så tacksam över att ha varenda en av er i mitt liv! Att vi tagit oss igenom sjukdomar och kommit ut på andra sidan ännu starkare.

Lite svammel men direkt från hjärna och hjärta! Har såklart med familj runt mig som betyder massor, så känn er inte glömda. Ni finns i mitt hjärta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *