Mat,  Resa,  Semester

11 Augusti – Från Alicante till Helsingborg via Köpenhamn.

Vi testade något annat till frukost vår sista dag och önskade direkt att vi hittat den här pärlan från första början. Det ligger på ett hörn längs gatan vi bodde på och såg så oansenligt ut.

Jag menar kolla in bakverken och bröden! El Molí Pan y Café. Kön var lång men personalen var duktig så det gick fort. Vi slog oss ner i gränden precis sidan om.

Andys kaffe. Så himla fin!

Bagel med skinka och någon form av ost. Supergott!!

Vy över en av alla parkeringsplatserna intill flygplatsen. Man kan ha en långtidsparkering där för ca 300 euro per år.

Fortfarande fascinerad över att det fanns tre våningar för transportmedel till och från. Gör inte det hela enklare för en stackars turist dock.

Lite fika innan det var dags att leta upp rätt gate.

Vy över Alicante från flygplanet.

Hej då sol och värme.

I Köpenhamn möttes vi av en fantastisk solnedgång. Vi möttes även av en sniffarhund i slussen in till flygplatsen. Den hittade nog något roligt på en av våra medpassagerare för vi möttes av två poliser lite längre fram i en av trapporna. Duktig voffe.

Och sedvanlig kvällsmat, är man i Danmark så är man. Vi hoppade på tåget och mötte sen upp Millan på Knutpunkten i Helsingborg. Svårt att säga vem som var gladast att se oss, hon eller Tassadar.

Vi hade en jättefin semester med många nya minnen och intryck. Jag gillade bäst vår dag uppe på fortet tror jag. Det och bara gå gata upp och gata ner, dem små parkerna insprängda mellan alla höghusen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *