Recension,  Smink

Maybelline Lasting Fix löspuder

Efter att ha tagit slut på mitt löspuder från bareminerals ville jag prova något annat. Jag gillade verkligen bareminerals puder men det är alldeles för dyrt för vad det är. Det måste finnas billiagre och bra alternativ. Jag valde mellan detta och ett annat.

Någon gång måste jag ju hitta något från Maybelline som jag faktiskt gillar och inte kan vara utan. Eller?

Från början var jag inte alls såld på varken förpackning eller produkt. När man först tar av filmen som täpper till hålen på insidan får man en enorm mängd puder precis överallt. Det tog mig en stund att få in finessen på att få ut rätt mängd puder och applicera den på rätt sätt.

För mig funkar den runda bottendelen på en äggformad makeupsvamp bäst. Då smälter pudret rakt in i huden och lämnar en matt porlös yta efter sig. Med borste är det bara en vit fläckig hinna som överdriver varenda por och torrhet. Den luktar faktiskt ingenting och är alldeles kritvit till färgen men inte när den väl kommer på huden. Jag använder först denna och pudrar sen över med mitt vanliga puder från Rimmel för att få bort eventuella större prickar av löspuder. Jag märker stor skillnad på långvarigheten på mitt smink om jag använder denna eller inte.

Min är snart slut och jag har faktiskt gillat att använda den. Kommer inte springa ut direkt för att köpa just denna igen men kommer absolut köpa den igen någon gång i framtiden.

6g 119SEK, 9.73GBP, 13.16USD, 11.58 EURO

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *