Tankar,  Vardag

Snart helg!

Snart är det, äntligen, helg!

Vad har ni för planer?
Jag ska börja med att hämta veckans skörd av matvaror på ICA i Lödde på väg hem. Efter Region Skånes meddelande i veckan tänker jag undvika matvaruaffärer och shoppingcenter ett tag framöver. Så jag har faktiskt gjort som mina föräldrar och beställt maten online och ska hämta den ikväll. Ska bara luska ut hur sjutton man gör! Varken mail eller sms var till särskilt mycket hjälp. Dem får det att låta som att jag måste gå in i butiken och hämta kassen. Det tänker jag ju inte göra, då hade jag ju kunnat trängas med folket och själv plocka ihop mina varor. Jag har förstått det på pappa som att dem ska komma ut med kassen till en på parkeringen?! Önska mig lycka till! 😉

Annars har vi ingenting planerat! Så himla skönt. Ska försöka sova länge i helgen och ta igen sömn, kanske spela lite och fota saker till framtida blogginlägg. För det närmar ju sig månadsslut och det betyder nytt favoritinlägg. Jag vill lägga personspår med Tassadar och ta långa promenader i skogen, men det verkar som det ska regna precis hela helgen.

Hur rullar det annars på? Jodå, det är lite segt på jobb. Vi har väldigt lite bilar inne och på väg in. Det är tur bärgarna kommer med sysselsättning till oss. Många bilar jag tittat på i veckan har tyvärr blivit skrot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *