Smink

Oktober favoriter

Då var det dags igen för ett favoritinlägg! Den här månaden har en teknikfavorit smugit sig in. Jag konsumerar faktiskt ganska mycket teknik men lägger aldrig upp det. Hade det varit intressant att läsa om?

Vi börjar med ett läppbalsam som bott i min samling ett par år nu och varit väl använd i omgångar. Den här kommer från The Body Shop och ska smaka vattenmelon. Den gjorde det i början men luktar mest numer. Denna fick jag i en julkalender för något år sen. Ja, den bör nog tyvärr pensioneras ganska snart.
Men den får jobbet gjort. Jag, precis som alla andra såhär års, får väldigt torra läppar och den här känns rik och fuktgivande. Den sjunker inte in direkt utan ligger kvar ett bra tag på läpparna som en skyddande hinna. På läpparna är det okay, för mig, men inte på händerna. Vet inte ens om dessa finns mer?

Olay Total Effects 7 in One. Ni som följt mig i absolut evigheter, well done!, minns att jag provat dagkrämsvarianten av den här och gillade formulan men blev vansinnig på förpackningen. Jag fick för mig att prova deras nattkräm och den här är en dröm! Jag inbillar mig att den gjort min hy mjukare, lyckligare, mindre irriterad och i alla fall lite spänstigare. Den har inte gjort saker sämre i alla fall. Jag gillar den!

Jag har precis använt upp en sådan här, fast i min ”sommarfärg” så det var dags att ersätta den. Den här gången i min ”vinterfärg”. Jag har fallit helt för den här och förstår inte alls varför Kicks personal har avrådit mig så många gånger från att prova den. Dem förstår helt enkelt inte vad jag behöver/gillar. Den kanske inte är den mest lättblendade foundationen på marknaden, men med lite vana och en bra svamp och borste blir det hur bra som helst. Med en bra primer under får jag denna att stanna i ansiktet i över 10h! Såklart pudrar jag ner den och sätter med en settingspray. Claimen med den här foundationen är att den aktivt hjälper din hud när du använder den. Extra plus för att den innehåller spf!

Minns inte om jag haft med denna innan? Oavsett, den senaste månaden har jag återupptäckt min Calvin Klein Eternity Aqua parfym. Den luktar himmelskt och känns fräsch men ändå varm och välkomnande.
Den innehåller bland annat noter av Pink Lady äpple, gurka, aprikos och vit pion. För att nämna några.

Och till sist min teknikfavorit! Jag fick nog av att trassla in mig i sladden på mitt vanliga headset till telefonen när jag satt och spelade eller körde bil. Så jag började titta på trådlösa hörlurar som även hade telefonfunktion. Jag kom över Xiaomis True wireless airbuds basic för en väldigt bra peng. Ingen idé att köpa något dyrt om jag inte gillade konceptet.
Dem här jätteskön att ha i öronen och har väldigt bra batteritid! Som hörlurar när man spelar, tittar på tv eller lyssnar på musik fungerar dem jättebra. Kanske inte den bästa ljudåtergivningen för krävande musik men helt ok overall och för den prislappen är det oslagbart! Som headset till telefonen lämnar dem däremot en del att önska. Micen är för svag för att använda i bilen men här hemma fungerade dem ganska bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *