Okategoriserade

Funderingar en tisdagkväll

Nu är det sådär löjligt längesen jag bloggade igen. Det blir mer och mer sällan. Det här med bloggande för mig har gått i perioder. Ibland behöver jag skriva av mig, dela med mig, oftare och ibland inte. Fotograferar gör jag alltid konstant, kan liksom inte sluta. Men dem där bilderna hamnar i en mapp och  samlar damm. Dem kommer inte längra. Många av dem är för mitt egna minnes skull. Men väldigt många är ämnade att hamna här på bloggen, på isntagram eller sambons crew sida. Jag har nog inte gjort ett inlägg där heller på evigheter.
Sen att man har internet som är slöare än medeltiden hjälper inte heller. Vi skulle fått fiber ingrävt i slutet på maj, början på juni i år. Well, low and behold, vi är inne i November och fortfarande inget fiber i sikte.
Aja, det blir väl när det blir. Var sak i sin tid, ena foten framför den andra så ska nog det här gå bra med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *