Familj,  Utflykter

Utflykt till Vellingeblomman

Efter att ha legat på soffan hela dagen igår var både jag och sambon rastlösa. Han behövde dessutom present till sin mor som fyller år imorgon. Så vi bestämde oss för att ta min bil ner till Vellingeblomman för en dagsutflykt. Sambon har tjatat länge och väl om att få köra min nya bil, så det fick han.
Vi tittade på deras Halloween utställning. Så mycket tid dem lagt ner! Hatar när saker och ting plötsligt hoppar fram eller rör sig utan förvarning, så sambon fick gå först. Vi tittade igenom deras blomförsäljning och gift shop. Så mycket saker! Sambon hittade två väldigt fina och  personliga presenter till sin mor.

Och naturligtvis tog vi en runda ute i deras Fantasy Garden och utställningen med pumpor. Temat var ande. Så alla pumpafigurerna hade ”namn” som slutade på ”ande”. Dem har verkligen lagt ner enormt med tid och fantasi. Väl värt ett besök!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *