Okategoriserade

Vårläger 2018

Jag, Ninni och Tassadar åkte upp till Sonnarp för att hälsa på pappa på årets Vårläger.
Blev inte så många bidler men himla bra miljöträning för den lille. Han var heeeelt slut efteråt.
Det är så kul att se  ungdomar ute i naturen, jag trodde scouting skulle dö ut med min generation när vi blev större. Sonnarp håller många minnen för mig, båda goda och dåliga. Sist jag var här, för två åre sen, hade jag Tander med mig och det var här pappa hittade sin knuta. Efter den långhelgen gick mitt liv ganska mycket åt helvete. Så det var skönt att åka dit igen och fortsätta med dem bra minnena.

Scouterna var himla glada att dem fick elda igen efter nattens regnskur. Inget läger utan något som brinner.

Vad den här egentligen ska vara bra för vet jag inte, men den är ganska rolig.

Övre delen av lägerområdet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *