Okategoriserade

Två lapska i en ankdamm

Vi har träffat en helt underbar brun lapsk vallhund med matte över Facebook och vi träffas ibland och pratar skit, går en runda med vilddjuren så dem får busa och avslutar med fika. Det går verkligen jättebra hundarna emellan! Sisu är Tassadars stora idol.
Den här soliga och omåttligt varma söndagen var vi i ett hägn utanför Bårslöv och gick runt dammen. Vattenälskande som herrarna är tog det inte lång stund innan dem var våta och Tass simmade för första gången!! Proud moment!! Vi behövde inte uppmuntra honom eller vara precis sidan om.

Bada är en bra idé när det är varmt.

                                   

Springa ikapp så tungan hänger är dem bra på.
Ett dopp till hinner vi med.

Nu börjar han bli jobbig den där lille.

Får prova att springa ifrån honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *