Recension,  Smink

April favoriter

Så, nu har jag haft tid att samla ihop mina favoritprodukter för dem senaste månaderna och fota dem. Livet bara rusar just nu. Att vara permitterad 60% gav inte min hjärna mer tid till mig själv.

Men nog om det, här kommer lite goodies som jag använt lite extra dem senaste två månaderna.

Maskrosor som annars är ogräs fick agera fin backdrop.

I julklapp för ett par år sen fick jag just den här combon av hårprodukter av min sambo, Andy. Jag föll direkt och dem fungerade verkligen super för mitt torra något fnasiga hår som blir enormt elastiskt. Jag har använt dem slaviskt sen dess. Inte just dem här flaskorna, obviously, men den här combon. Har försökt använda mer mainstream produkter imellan men mitt hår tvärvägrar. Livingproof kostar en slant och jag försöker köpa dem till nersatt pris när jag kan. Ni hittar dem bland annat hos Vacker, Lyko och parfym.se

Den här köpte jag för evigheter sen på en julrea, tror jag det var, och den har varat läääänge. Stella McCartney Bluebell pop. Den är lite lätt blommig och fräsch. En enkel vardagsparfym helt enkelt. Munstycket har jag lite svårt för, den ”spottar” ut parfymens itället för att ge ett jämnt spray som andra. Men den funkar. Jag gillar flaskan.

En kultklassiker i min sminksamling. Jag hittar inget annat transparent puder jag gillar bättre än den här. Den förändrar inte färgen på basen under, överdriver inga torra partier och den hjälper till att hålla allt på plats lite längre. Har använt det här pudret under flera års tid och blev superglad när dem började sälja Rimmel i utvalda Ica Maxi butiker.

En ny produkt för mig som snabbt blev en favorit. Ja,jag vet, den här är absolut inte gratis! Men den hade så många fördelar så jag var tvungen att testa. Inte nog med att det är en dagcreme, den innehåller också SPF så jag slipper tänka på det och ha det som ett extra steg på morgonen. Den kladdar inte, sjunker fint in i huden, visst det tar en stund längre än jag önskat men det kan jag leva med.
Elizabeth Arden Great 8.

Den här nyheten från Max Factor triggade min nyfikenhet och jag köpte den inte långt efter att den släppts. Och jag behvöde en ny foundation som var lätt i konsistensen och lite mörkare eftersom solen tittat fram och jag blivit lite brunare i ansiktet. Den här måste paras med en riktigt bra primer för att inte sjunka in i varenda por du har i ansiktet. Den fungerar inte alls med Bare Minerals primern jag fick i julkalendern. Inte för mig i alla fall.
Miracle skin renew är lätt i konsistensen och smälter in fint i huden, den känns sticky en bra stund så det är all idé att vänta ett par minuter innan man pudrar över. På mig en normal dag när jag inte stressar runt håller den i cirka 8 timmar, stressar jag och blir varm och röd så ungefär 6 timmar. Inget som sitter hela dagen eller jag hade tränat i. Men jag gillar den.

Det var aprils favoriter, har ni testat något roligt? Hittat en ny holy grail produkt? Återupptäckt en gammal favorit som låg längst bak i byrålådan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *