Hund

Tassadar har blivit morbror

Tass har gått och blivit morbror! Tror han är farbror sen innan men dem valparna har vi inte fått se.

Hans ena syster blev mamma här för ett par dagar sen och bor hos uppfödaren med sin matte också. Så dem lägger ut bilder på dem små och dem är ju ursöta. Och låter så gulligt! Jag hoppas vi får följa dem hela vägen till 8 veckor i alla fall. Lumi, Tass syster, är parad med en brun hane från Gatchi’s kennel så det blev några bruna i kullen. 5 flickor och en pojke. Ingen dålig utdelning på tikar där inte! Lumi bär ju också på bruna gener. Där blev en brun i den kullen, Bruno, som hamnade i Finland. Det var nära han med blev Skåning kan jag lova. Så söt!

Lycka till med bebisarna önskar vi och morbror Tass. Tass har ingen aning eller behållning av vad som hänt. Har försökt förklara för honom men han ville inte vara med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *