Arkitektur,  Resa,  Semester

22 November – Hemresa

Hemfärd. Men trots det hann vi med ett sista besök på La Bouqeria innan vi blev upphämtade på hotellet och körda till flygplatsen.

Kolla taket!! En av alla Ale Hop butikerna som finns i Barcelona. Just denna låg utmed La Rambla.

En glad buss vi åkte förbi på väg ut. Vet inte om jag tycker den är söt eller lite smått creepy.

Såklart två röda med bröd innan vi hoppade på tåget hem.

En påminnelse om att vi här hemma gärna spökar ut långt innan det är jul. Det var något jag märkte att det gjorde man inte i Barcelona. Visst, vissa ljusslingor kanske var upphängda redan, men aldrig tända. Hittade inget pynt någonstans som påminde oss om att julen var på ingång där nere. Något vi kanske kan ta efter? För tydligen så fungerar det och säljer ändå när tiden kommer.

Lillasyster var gullig nog att hämta oss på knutpunkten och köra oss hem.

Vilken fantastisk vecka det var och jag längtar tillbaka så himla mycket! Tankarna har allvarligt gått på att flytta dit inom ett par år.
Jag hoppas vi snart får resa fritt igen för då lär jag nog boka en resa dit igen med fortsättning ner till Sevilla. Där är så mycket mer jag vill se i Barcelona och äta såklart! Sevilla lär vara jättefint med men ligger på varmare breddgrader. Jag tyckte det var precis lagom varmt i Barcelona i slutet på November. Trots att termometern stod på mellan 13 och 17 grader så var det soligt precis varenda dag, regnade någon morgon men det var sällan vi gick med jacka. Hoodie räckte gott och väl och till och med Andy gick i bara t-shirt någon dag där nere.

Väl värt ett besök om ni får möjlighet!
Jag ska dit igen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *