Okategoriserade

På väg tillbaka till normalt?

Jag sitter ju ofta och kollar webcams över Barcelona och passar på att klicka runt bland lite andra städer som jag gärna vill besöka. Det har varit totalt tomt på människor sen dem fick utegångsförbud. Men nu börjar det synas människor i Barcelona och Madrid. Det gör mig så glad av någon anledning. Jag kan inte ens börja förstå hur dem måste känna sig? Sitta inlåsta med utegångsförbud så länge? Bara få ta sig ut till och från jobb och i nödfall för att handla? Då ska vi absolut inte klaga över den lilla omställningen (i jämförelse) vi har varit ”tvugna” att göra.

Människor som är ute och njuter i solen och vädret verkar ha vänt också! Man ska ju inte besöka Spanien i Mars och April i alla fall. Bara moln och regn, då kan man lika gärna bli här hemma i Sverige 😉 Dem har väl kanske högre temperatur och det känns varmare, men jag tycker ju nog vi haft fler soltimmar så på dem månaderna.

Kan det snälla återgå till normalt snart? Passet skriker att det vill användas och upptäckslusten i mig bubblar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *