Okategoriserade

Funderingar kring Bloggen

Jag har lite ångest över att jag knappt bloggar mer. Samtidigt har jag funderingar på i vilken riktning jag vill att den går. Bloggandet har alltid varit för mig själv, för min egen skull. Ett behov hos mig av att dela med mig av saker, åsikter, ett sätt att visa upp en handfull av alla dem bilderna jag tar. För det mesta har jag bloggat på engelska, både som träning, för det är lättare att uttrycka sig och det når fler människor. Svenska är inget stort språk, men är ju mitt modersmål.

Men jag vet inte mer. Den behöver absolut designas om, jag avskyr temat jag har idag, ser knöligt och klumpigt ut. För att inte säga hemskt omodernt.

Vill jag fortsätta blogga om precis allt mellan himmel och jord? Vill jag gå tillbaka till bara smink och skönhetsrelaterade ämnen? Eller ska jag byta bana helt? Jag vet bara inte. Kanske lägga ner bloggandet helt och hållet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *