Okategoriserade

Colour Pop Disney Villains and Princess

Colour pop är ett märke från USA som kom från ingenstans och tog alla med storm. Alla pratade om det och vad jag har hört är det bra och prisvärda produkter. För ett tag sedan släppte dem en prinsess kollektion ihop med Disney. Jag fastnade inte då, mest för att det är från USA och jag hade aldrig beställt därifrån innan. Men så såg jag att dem skulle släppa en där Disney skurkarna stått för inspirationen. Jag blev ju inte lite nyfiken. Oftast är det dem goda som sätts i fokus och med all rätt. Men ibland behöver man ju lite negativt för att uppskatta det positiva. Jag höll koll på deras sociala medier och dagen då dem äntligen släppte kollektionen beställde jag direkt när jag kom hem. Kan ha gått lite over board.

Ganska starkt solljus den dagen jag fick dem. Det tog fem dagar från det att jag beställde till sakerna skickades. På USA sidan gick det faktiskt fort från det att dem tog emot det hos fraktfirman till att det kom till Sverige. Sen kan man ju lugnt säga att det tog en jäkla tid. För det första fastnade det i tullen och jag var tvungen att betala ännu mer för att få grejjerna. Och väl på den svenska sidan slutade spårbarheten av mitt paket. Dem gav det bara ett identifieringsnummer för att dem skulle kunna spåra betatalningen som det hette. Från det att tullen släppte det till jag fick det tog längre tid än från USA och hit. Av någon anledning hade dem sökt mig för paketet hemma den 8/4 men inte gett mig någon notifering i varken brevlåda, sms eller ringt mig. Och av ren tur i oturen var jag hemm aden 10:e när dem sökte mig igen och jag kunde ta emot mitt paket. In person hemma. Under all kritik Postnord!!

Jag beställde Ariel setet,

Dr. Facilier från Princess and the Frog

och ganska otippat Hades från Hercules.

Sen kan jag ha råkat fastna för två jelly shadows.

Denna är Cruella De Ville från 101 Dalmatiner. Älskade filmen som liten.

Och sambon bestämde den här åt mig.
Dr. Facilier

Underbar djup guldig färg. Har inte hunnit leka med något av det än.

Formulan på dem här är jätteudda. Den ser himla kletig ut i burken men smälte som vatten på fingrarna.
Guldig är Cursed och den champagnerosa är Perfectly Wretched.

I Hades lådan såg det ut såhär, nästan. Saker och ting hade kasat lite på sniskan under färden hit, torts att det var väldigt väl inpackat.

Highlighter, läppglans och ett läppstift.

Läppstiftet var inte alls så oranget som det ser ut på Colour Pops pressbilder. Var lite tveksam till den här men ville se hur mycket det skiljde sig i ton och färg från dem i Ariel kittet.

Från vänster till höger
Läppstift i Hades, läppglans i Hot headed och highlighter som heter Everybody’s got a weakness.

Och i Dr. Facilier fanns det här.

OMG det läppglanset!! Det var det som fick mig att fastna för jusst det här kitet.

Läppstift i Dr. Facilier, läppglans i Shadow man och highlighter i Meet me on the other side. Älskar att namnen speglar karaktären och ord/uttryck dem sagt i filmerna.

Och så Ariel kittet. Himla annorlunda i upplägg och design från Villains.

Lådorna i princess är något sämre i kvalité än Villains men också lite elegantare och sofistikerade, if it makes sense.

Även förpackningarna till sminket är annorlunda.

Läppglans i Guppy, läppstift i Ariel och ögonskugga i färgen Under the Sea.

Är väldigt nöjd och nästan allt höll resan hit. Highlightern i Dr. Facilier har släppt lite i en a kanten men är inte helt obrukbar. Kanske inget jag gärna kommer ta med mig när jag reser så det går ännu mer sönder. Ska försöka leka runt med dem olika produkterna och skriva ner vad jag tycker.
Nämnvärt är att dessa är Limited Edition så är ni nyfikna beställ innan dem tar slut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *