Okategoriserade

Skönt med semester

Det är olidligt varmt ute idag, hörde någon säga att det var redan 28 grader vid elvatiden. Så alla ni som gnällt över att vi inte kommer få mer sommar efter värmeböljan i Juni kan vara lugna. Och tysta! För nu är det varmt på riktigt!

Jag sitter just nu på trädäcket där bak i skuggan av ett parasoll och skriver. Tanken var att redigera bilder från vår helgtur till Växjö. Kom ihåg att ta med laptopen ut, hö hö, men glömde helt sladd till mobilen och minneskort och läsaren där inne så det fick jag ju hämta först. Det där med att det man inte har i huvudet får man ha i fötterna stämmer så väl.

Jaha, vad har vi mer hunnit med idag? Älskling var och klippte sig på Skills som har lokaler på stationen i Bjuv. Oh my gawd vilka lokaler! Ska med testa dem och passa på att forma och färga bryn framåt, dem är i desperat behov av kärlek.

Hunden njuter av att vara med oss i trädgården och pilla. Han håller mest koll, springer ett varv och kommer till oss och söker uppmärksamhet. Något så enkelt är för oss ett enormt framsteg! Varje liten seger räknas här med honom. Just nu ligger han i sin ”koja” under min gamla 323:a. Andy har precis plockat loss alla brädorna runt sin hemmagjutna odlingslåda till mig och vattnar den. Blev så himla bra! Foto kommer!

På tal om, vi har ju byggt ett enormt trädäck på baksidan, som jag nämnde tidigare. Har faktiskt varit duktig och fotat hela processen. Kanske blir ett inlägg om det i framtiden? Hade det varit intressant?

Nu ska jag redigera bilder och vräka i mig vatten! Fia är varm!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *