Recension,  Smink

Februari Favoriter 2020

Jag tänkte försöka göra ett sådan här inlägg varannan månad. Förr gjorde jag ett varje månad. Men det där med tid och inspiration hänger inte riktigt med mer. Och lets face it, vem hinner testa och hitta nya favoriter varje månad? Dem som jobbar med det kanske och får prover skickade till sig.

En glad liten skara

Vi börjar med hudvård. Jag har försökt bli bättre på att ta hand om min hud. Är så trött på att aldrig någonsin ha haft bra hud.
Jag blev himla nyfiken när Clinique släppte sin Clinique ID serie. Tanken är att du ska kunna köpa den ”bas” (stora flaskan) som passar just din hudtyp och vad du gillar att använda. I den skruvar man ner en liten flaska som man då själv väljer efter vilket problem man har och vill angripa. När man pumpar ut innehållet blandar den själv ihop dem två till en perfekt kombo. Tillsammans har jag för mig dem kostar 420:- kronor. Letar man runt kan man få ner priset eller om man väntar tills dem är på erbjudande. Jag köpte min i slutet på oktober eller början på november och är väl snart halvvägs igenom. Den sjunker in snabbt och lätt och är riktigt underbar att använda. Jag hatar när saker är klibbiga länge i ansiktet. Bara jag? Har jag märkt någon skillnad? Ja det har jag faktiskt, kanske inte en mindblowingly sådan men den har hjälpt. Min hud känns inte lika irriterad och uppstramad.
Nästa produkt däremot är värd sin vikt i guld! Acos rosacea kräm. Jag vet inte om jag har roscacea eller bara väldigt inflammerad hud i ansiktet. Jag blir lätt röd och varm i alla fall med massa acneliknande knottror till kvällen. Himla störigt! Sabbar inte alls det lilla självförtroendet man har hihi. Sen jag började använda den här har jag märkt en enorm skillnad och jag kommer beställa den igen! Snart dags som ni ser, den är väldigt snart slut. Den kostade runt 129:- har jag för mig och har funnits i min hudvårdsrutin sen mitten på december.

Två hjältar i min sminkbyrå den närmsta månaden. Mac Prep + Prime fixeringsspray är kanske lite av en lyxprodukt och jag var milt skeptisk när jag började använda den. Men den får faktiskt sminket att vara längre och se fräschare ut. Min hy älskar den! Den håller inte oljan borta till slutet av dagen direkt men hjälper till på andra plan.
Real techniques miracle blending sponge har funnits i min ägo i flera år. Ibland använder jag den väldigt flitigt och ibland inte alls. Men den håller ändå en speciell plats. Den är bättre än den får cred för. Alla pratar om Beauty Blendern men väldigt få pratar om den här. Jag har Real techniques diamantsvamp som kom för ett par år sen med, den är också bra men har inte alls åldrats lika bra. Denna är tvättad hur många gånger som helst och ser precis lika fräsch ut för det. Det gör inte diamantsvampen.

Mitt hjärtas produkt! Jag verkligen älskar den här parfymen och hade kunnat sälja alla dem andra jag äger! Denna kommer alltid att hålla en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Tack vare att den är köpt när vi var i Barcelona, luktar den Barcelona för mig. Roligt hur hjärnan associerar med dofter. Den luktar liksom sol, ljumma vindar, ananas och sena kvällar med hjärtat fyllt av glädje, kärlek och nya minnen. Parfymen är från Halloween och heter Blue Drop. Egentligen luktar den väldigt mycket citrus. När jag har dagar då jag inte är så pepp på livet använder jag den här och mår genast lite bättre.

Den här paletten är från Tartes julkollektion 2019 och heter Winter wonderglam. Den innehåller både härliga matta nyanser, metalic/satin nyanser och sådana som är riktigt riktigt glittriga. Dem ser ut som dem ska vara väldigt sträva men dem är väldigt udda i konsistensen. Först känns dem torra och sen våta. Dem sprider sig precis över allt på ögonlocken men ger en fantastisk wowfaktor. Min sambo gillar dem på mig och ger komplimanger. Dem matta nyanserna är inte galet pigmenterade från början, vilket jag gillar. Man får bygga upp intensiteten och dem blends beautifully! Får nog göra en egen post med den här känner jag framåt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *