Okategoriserade

Semester 2020

Tycker man ska ansöka om semester tidigare och tidigare för vart år. Kanske bara är jag?

Efter mycket om och men har jag och Andy kommit fram till vilka veckor vi vill ha semester. Vi kommer ta tre veckor ihop nu i sommar, sen får vi se om vi tar en vecka i höst och reser eller vi bara är lediga mellan jul och nyår med.
Vad ska ni göra på er semester? Vi vet inte riktigt vad vi ska fylla veckorna med. Jag vill åka iväg. Bara komma hemifrån och slippa se alla måsten med huset och trädgården. Komma iväg och bara umgås vi tre. Se något intressant, bo fint, äta något gott. Fina sommardagar med nya minnen.
Fast vi behöver faktiskt fixa med huset. Och om sanningen ska fram så kliar det i fingrarna. Planerna är många men dem här renoveringarna vi vill göra nu kan komma att kosta oss en slant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *