Okategoriserade

När man kan välja och vraka

Det är sällan jag klappar mig själv på axeln och skryter om hur bra jag är. Men nu är ett sådant tillfälle!
Jag har gått arbetslös ett tag nu. Jo det stämmer, jag skrev jag börjat nytt jobb för inte så längesen, lång historia kort där, jag blev jäkligt illa behandlad och var inte där särskilt länge. Har skrivit ett låååångt inlägg i saken som jag inte publicerat än. Kommer nog aldrig göra heller, det var mest för att få ner mina känslor och tankar kring det hela och försöka få något sammanhang i det hela.
Så i tisdags och onsdags förra veckan var jag och provjobbade för N i Helsingborg. Det kändes väl helt okey och så. Inget jag inte kunde sen innan, bara nytt system att lära in, Cobra. Men det var bara ett sommarvikariat och högst troligt inte chans till något permanent. Jag har medvetet inte sökt sådana tjänster. Sökte inte det jobbet heller utan en kille från P ringde mig och presenterade tjänsten för mig efter att ha hittat mitt CV hos AF. På torsdagen ringde det en kille tillbaka från W som jag gått och väntat på i säkert en månads tid och ville ÄNTLIGEN träffas!
På måndagen ringde dem från P och berättade att tjänsten på N var min om jag ville ha den. Jag hade funderat hela helgen och visste fortfarande inte riktigt hur jag kände. Det var något med magkänslan där, måste lära mig att lyssna oftare på den. Lyckades prata till mig lite andrum från P för ville väldigt gärna träffa W först och se vad dem hade att erbjuda och för dem var det helt ok. Vaknar upp tisdag till ett mail från N och dem ville ha svar snarast! Magsår deluxe, hjälpte inte mina panikattacker ett dugg!! Ringde min älskade sambo och stöttepelare och fick hjälp och tips.
Så nu har jag precis pratat med W och fick tjänsten på studs, utan att behöva svara på en massa frågor om mig själv och så. Får dessutom betydligt bättre lön än vad P och N erbjöd och framförallt, detta resulterar i en fast tjänst om alla trivs med varandra. Ska jag lägga energi och tid på att lära in något så vill jag göra det på något hållbart! Och detta ligger mig så nära om hjärtat! Ska skugga och gå sidan om tjejen som fixade in mig och som dessutom bor i samma byhåla som jag på fredag redan!!
Lycklig Fia!!!
Jag hoppas verkligen jag trivs och att det inte blir samma jäkla fiasko en gång till som hos S.
Det är så skönt men samtidigt nervracking när jobb jagar en och man kan välja hur man vill istället för att jaga jobben.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *