Okategoriserade

Något positivt i allt det mörka

Från och med nästa vecka ska även jag gå ner på permittering. Jag kommer gå ner 40% i arbetstid och vara hemma hela dagar! Ska bli så satans gött! Slippa gå upp tjugo i fem, slippa köra till Malmö två dagar i veckan. Kunna fokusera på MIG! Jag är urusel på att sätta mig själv först. Dem dagarna ska jag försöka komma igång igen med min träning, starta alla projekt jag har idéer för där hemma. Långa rundor i skogen med Tassadar och fokusera på träning av odågan. Nej men han kan när han vill. Andy och jag har lagt mycket fokus på att han ska fungera i vardagen, so what om han inte kan springa en agilitybana okopplad eller göra ett lydnadspass bland andra hundar felfritt. Bara han fungerar hemma och i vår miljö och vardag. Är trygg och lugn i sig själv så är det en win i vår bok.

Ska faktiskt starta min deltidspermittering med en service av min drömbil. Bokade den online i förra veckan när det blev klart. Så himla smidigt! Valde såklart Toyota i Munka Ljungby. Jag har haft kontakt från och till med dem i många år nu och tycker reservdelschefen och säljarna är något extra. Har aldrig haft en bil inne hos dem innan så det här ska bli spännande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *