Okategoriserade

Lördag 6 Januari

Hej alla!

Idag tänkte jag dela med mig av vad jag, sambon och hunden hade för oss i lördags.
Vi hade en ganska sen start på dagen vilket var himla skönt efter en kort men intensiv arbetsvecka.
Tyvärr såg det inte ut som om vädret ville vara med oss, nåja, gör ju inget om man ska åka bil en stund. Vi började med att köra ner mot Malmö för att titta vart jag ska vara på introduktionskurser om tre veckor. Om tre långa veckor bytar jag ÄNTLIGEN jobb!! Längtar som en galning! Och eftersom morgontrafiken är horribel ner på det hållet tyckte jag  det va skönt att i förväg veta vart jag ska så slipper man sitta och snegla på en gps och kan hålla fullt fokus på trafiken.
Vi kan ha råååkat besöka lite geocacher med. Och på tal om dessa så var det så vi landade på nästa ställe, Lemmeströ Kyrkoruin. Vi har bara kört förbi här minst hundra gånger på väg ner mot österlen men aldrig reagerat över att den ligger där mitt ute i en åker.

Klicka för större bild. Andy och Tassadar på äventyr i den Skånska vildmarken.

Den gamla ruinen.Vet inte hur intresserade ni är av historia och fornlämningar så jag lägger inte upp bild på infoskylten som sitter intill. Jag är en riktig historienörd och älskar att titta på ”stenar”. Som tur är har jag en sambo med samma intresse!

Bilderna är inte redigerade på något sätt utan det här ljuset och himlen är hur det såg ut den dagen. Tråkigt kan man tycka men det gav en väldigt fin atmosfär till platsen. Även om det varit en kristen kyrka fick jag en lite hednisk känsla där mitt ute i någons åker.
Och intill längs ena sidan hittade vi en geocache. Det är ett kul tidsfördriv och du hittar platser du annars helt hade missat och aldrig sett. Om  ni inte vet vad geocaching är tycker jag ni ska ta reda på det och börja bums!
Sen fortsatte vi mot vårt slutmål för dagen. Har inga bilder från det att dela med mig av. Vi hade jättemysigt hos Andys morfar med fru och visade upp vår nya familjemedlem. Det gick hur bra som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *