Okategoriserade

Vad jag fick av Andy

Jag lovade ju visa vad Andy, min sambo, gav mig i julklapp i år. Grejjen med Andy är att om jag önskar mig något, så får jag inte det. Det var irriterande först men nu är det riktigt roligt. Jag vet aldrig vad jag får!!

I år överträffade han sig själv!! Ni förstår snart varför.

Yttersta lagret. Så fint inslaget <3

Eh, frukostflingor?
Trodde väl inte det. Han har lärt av min familj.

Ännu flera lager. Vad är det här? Ett Fabergé ägg?

Här började mina misstankar ta form.
Det klarnar.

OMG!!!!
Jag har velat och umm:at mycket om jag skulle köpa en UD palette sedan ettan kom ut. Sen kom tvåan och då blev det ännu svårare. När då palette nummer tre kom gav jag upp. Så fort vi har gått förbi dem i en Kicks butik under julen har jag tittat och kännt på dem utan att bli klokare.
Älskar den redan och har använt den en del under mellandagarna och nyår!
Tack snälla älskling!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *