Okategoriserade

Första semesterdagen

Sååå skönt! Förutom att jag är förkyld och snoryr så är det skönt med semester.

Börjar dagen som jag brukade när jag var permitterad, frukost på verandan. Älskling är inte vaken än, bara jag och Tass. Har försökt få tag i Agria, men orkar inte sitta i tfnkö såhär tidigt på morgonen. Försökte ringa vår ”Personliga kontakt” men hon klickade oss. Dem har höjt Tass premie med 418 kronor sen förra året. Det kanske är jag som är grinig men det är mycket pengar och jag har noll respekt för Agria sen innan och inga bra erfarenheter av dem. Försäkringen ingick när vi köpte honom och blev varnade för att byta, så det hela har fått bero. Men dem har inte höjt några förmåner för dem pengarna, dem har höjt bassjälvrisken liten grann vilket jag kan skita i. Men 400:- mer per år?? Det vill jag allt ha en förklaring till.

Vad har vi annars hunnit med? Vakna, duscha, äta frukost och betala räkningar. Alltid lika roligt varje månad.

Vädret ser ostadigt ut men solen ser ut som den vill igenom. Tänker inte göra många knop idag förrän det slutat snurra. Antingen beror det på förkylningen eller så är jag utmattad till den grad att jag är yr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *