Okategoriserade

Snabbvisit i Göteborg

Jag bara älskar mitt nya jobb! Härliga kollegor lite varstans i landet och jag fick åka till Göteborg på studiebesök och bo på hotell! Gratis! På betald arbetstid! Kan det bli bättre?
Visst, gå upp snortidigt och köra lite drygt 20mil i morgontrafik lockade inte alls till en början. Jag var på ”vår” anläggning ute i Västra Frölunda men skulle bo mitt inne i centrala Göteborg på Hotel Belora. När jag kollade upp vart det låg skämtade jag med dem andra tjejerna om att jag skulle låta bilen stå där och ta taxi till hotellet. Med en smula sanning. Men sagt och gjort, efter att ha fyllt huvudet med massa info slog jag in adressen till närmsta parkeringshus på Google Maps och körde ner. Aktade alla spårvagnar, cyklister, andra bilar och alla dessa fotgängare! Herrejösses!!! Vem har planerat infrastrukturen i Göteborg?! It is bananas!!!

Väldigt speciell look på det här hotellet. Korridoren jag bodde i. Jag har aldrig någonsin bott själv, inte ens på hotell!

Får man tråkigt på toa kan man spela shack?

Älskade detaljen med fjärilar på glaset till duschen.

Och ungefär där slutade min förtjusning. Visst, hotellet var himla mysigt men det var inte min typ av stil. Och mötas av ett mörkt och murrigt rum när man är trött och det regnar ute?

Har nog aldrig sett hotell med schäslong innan.

Urmjuk och skön säng. Sov som en prinsessa.

Bodde precis mitt på avenyn.
Ute regnade det och jag var van vid fint väder och värme från Skåne, så jag kollade upp vart närmsta shoppingcenter låg och begav mig dit innan jag skulle ut och käka med ett tjejgäng från kontoret.

Oj, hoppsan. Bodde jag i närheten av Femman? Med Kicks flagship store? Synd om mig 😉 Det var faktiskt inget speciellt. Trodde det skulle vara wow, så blev lite besviken. Önskar jag hade haft mer tid över att gå på Åhlens City istället. Deras bottenplan var bara smink och skönhet.

Efter middagen på Caleo, som var supergod och underbar personal, gick jag tillbaka till hotellet.
Maten var verkligen Instagram och bloggfin, men kände att jag var i fel sällskap för att fota tallriken.
Intressant det är att lyssna på andra människor, deras historier och hur dem har haft det i livet. Himla roliga tjejer.

Innan jag åkte hem dag två tog en av tjejerna med mig till ett lunchställe i närheten. Inga problem att få något jag kunde äta, dem hade superkoll på vad dem stoppat i  maten. Tror det hette Lunch Bar. Väldigt populärt lunchställe i alla fall. Och solen tittade fram så vi satt utomhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *