Okategoriserade

Det skramlar i kulisserna

Det händer saker här bakom kulisserna vill jag lova.
Mycket som förbereds och planeras just nu. Ska inhandla en bättre telefon eller en vassare platta med telefonfunktion. Spricker av att inte berätta för någon än vad vi har för oss! Med lite tur, vilja och en god dos envishet kan detta säkra min framtid!!

Börjar bli duktigt drygt nu att gå hemma även om det är väldigt, väldigt skönt att spendera min tid hur jag vill med vad jag vill. Kunna fokusera helhjärtat på Tassadar och ta igen en massa tid jag missat med honom. Har ju vissa saker jag måste göra varje dag för att kunna få akassa. Inte för att jag får det heller än. HUR svårt ska det vara att få ut ett arbetsgivarintyg, som dessutom är korrekt ifyllt, från inte bara en utan två arbetsgivare?! Sånt ska ju bara fungera tycker man!

Enough bantering här tycker jag. Tillbaka till planering och uträkning…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *