Okategoriserade

Julafton 2017

Jag och älskling startade en egen tradition för några jular sen. vi är själva julafton och sen juldagen firar vi oftast på varsitt håll med våra respektive familjer. VI är båda så trötta på all julstress och måsten. Så julafton vi helt själva och bestämmer själv vad vi gör och äter och när vi gör det.

Jag är uppväxt med att man MÅSTE umgås med alla i familjen på julafton. Så när jag fick bestämma själv och blev lite vuxnare blev det att julafton blev den dag då jag bestämmer själv vilka jag umgås med. Jag hatade allt vad jul hette i många år. Men nu tycker jag jul är helt ok, för nu får jag fira på mina egna villkor. Ibland måste man stanna upp och verkligen fundera på vad som är fel och vad man vill.
Här kommer lite bilder från min julafton.
Jag försökte ta ett sedvanligt julkort på hunden. Men i år är det ny hund och dessutom en valp som inte alls tyckte det var kul att samarbeta.

Till sist fick vi till något bra i alla fall. Denna bild skickades till syskon med familjer. Den ovan skickades till vänner och familj.


Såhär såg jag ut dagen till ära. Det här med selfies är inte alls min grejj. Tar hellre kort på allt och alla andra än mig själv. Trivs himla bra i mitt korta hår faktiskt.
Tvångsgos med Tassadar!

Till Kalle blev det fika. Älskling duakde upp och gjorde fint medans jag fixade med det tekniska.

Musse Pigg fika till Kalle.
Efter att ha sett halva Foreigner med Jackie Chan och Pierce Brosnan var vi hungriga. I vårt förhållande är det min sambo som står för mat och duka upp fint. Han tycker det är så roligt och här enormt duktig på det så jag misstycker inte alls. Honungsglacerade revben, hemmagjorda köttbullar och lax är ett måste på julen. Ost och julskinka är bara bonus!

Min julklapp från äskling.
Vad jag fick tar vi i ett annat inlägg.
Vi tittade på ojuliga filmer och bara myste. Tassadar fick med egna paket som vi var tvugna att visa honom hur man öppnade. Himla kul att se honom upptäcka världen.
Jag hade en supermysig julafton.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *