Skåne,  Utflykter

Halloween hos Vellingeblomman 2021

Förra helgen var jag och Andy på Vellingeblomman och tittade på årets upplaga av Halloween och pumpa utställningen. Där var galet mycket folk och deras barn så upplevelsen blev något hektisk och stressad. När vi körde därifrån kom vi på att det var lönehelg och mängden med folk säkert berodde på det.

Men lite fina foton fick jag till.

Där var inget tydligt tema för året men vad jag fick ut hade dem gjort pumpatroll?

Jag tycker dem här ”kulorna” är jättefina! Vill så gärna ha sådan här hemma, men jag vet inte var.

Som sagt, inget sammanhängande tema som vi är vana vid men dem är väldigt fina nonetheless.

Mindre mängd med dekorerade pumpor i år och lite allmänt mindre pumpor. Halloween-gången var lika välgjord som vanligt. Fotade inte där inne i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *