Okategoriserade

Sista semestermåndagen

Usch, jag börjar redan få ångest över att börja jobba igen. Aja, har ett par dagar på mig till att njuta av friheten.
Idag har vi trotsat värmen och åkt och besiktigat om min lilla Miata. Dem klagade på helt banala saker första gången, men nu gick den igenom. Sen åkte vi hem, tog ut yrvädret, bytte bil och hämtade upp min minsta lillasyster och åkte ner till Malmö. Det blev en shoppingrunda på Emporia i Malmö. Knappt något folk som omväxling vilket var himla skönt och tack och lov för ac på shoppingcenter!!
Vi besökta väldigt många butiker. Trots att vi nog spenderade mest tid på Sephora gjordes inga inköp där. Jag var på väg att få med mig en Tarte In Bloom palette med mig hem men kom på att vi ju ska till Barcelona när jag fyller år. Den kanske är billigare där eller finns på flygplatsen. Who knows.
Vi besökte även Normal, H&M Home och helt oväntat fanns där en Myrorna butik.
Nu är vi hemma igen och jag är helt slut. Jag är inte skapt för denna värmen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *