Okategoriserade

Linköping genom mobilen

När vi ska iväg  på något speciellt eller längre iväg har jag alltid min DSLR med mig. Men ibland är jag för lat för att plocka upp den och fotar bara med mobilen. Jag är fenomenal på att fylla mina mobilers minne med foton.
Som när vi var iväg till Linköping för några helger sen, jag hade systemkameran med, såklart, men fotade inte hotellrummet en gång med den. Däremot fotade jag lite runt om med mobilen. Så jag tänkte att vi kollar på vad som fångade mitt intresse genom mobilbilder.

Första gången Tassadar bor på hotell. Vi bodde på Scandic Frimurare hotellet i Linköping. Kan varmt rekommendera det till alla djurägare!

Gäller att kolla in allt i sin omgivning. Första natten var helt katastrof. Han skällde på allt han hörde men gav sig när sambon la sig på golvet och sov med honom. För Tassadar hade inte ro att bli i sängen med oss. Men sen var det mycket liv och rörelse utanför också, student.

Titta, en snygging till i spegeln. På rummet hade dem lagt fram en hundfilt och vattenskål. Himla gulligt tycker jag. Man fick inte ha hund i restaurangen men dem hade en himla fin innergård som vi satt och åt frukost på med hund hela gänget.

Anledningen till att vi åkte upp var Gatebil på Mantorp park. Det kommer få ett helt separat inlägg när jag sorterat igenom bilderna därifrån. Vi hade frågat i förväg om man fick ha hund där inne. Dem var mest oroliga för att vår hund skulle tycka det var jobbigt med alla höga ljud. Ha!! Han älskade varje minut av det!! Live underhållning ju. Så fort bilarna tystnade eller ingen körde blev han uttråkad och gnällig.

Den fina tapeten på hotellrummet. 

Tassadar tycker om att titta ut genom fönster.

Innan vi åkte hem gick vi inne i Linköping, geocachade och hamnade till sist på ett mysigt fik.


Denna hittades bland annat. Alltid lika spännande att leta cacher inne i städer utan att väcka uppmärksamhet. Denna gillade vi lite extra.

Vi gjorde även ett besök i domkyrkan. Sist jag och sambon var här, en påsk, gick vi bara utanför. Kyrkan var stängd då. Även här inne gick jag bananas med systemkameran. Kanske får ett eget inlägg? Kunde inte låta bli att tända ljus för min änglahund.
Always loved never forgotten <3

Sen bar det av hemåt till Skåneland! Intensiv helg fullpackad med en massa nya minnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *