Okategoriserade

Gamla inlägg som fortfarande får många träffar

Jag tycker det är kul att kolla statistiken på bloggen. Vart mina läsare kommer ifrån, vilka inlägg som är mest lästa och om någon använt något speciellt sökord för att komma hit. Mest lästa utan tvekan är mitt inlägg om Too Face Choklad palette som jag ju tyvärr inte tålde inlägget om Decubals basic face wash. Varför just det med Decubal är en storläsare vet jag faktiskt inte, är himla förvånad. Men det med paletten tycker jag är himla kul, för då är jag dels inte ensam om att inte tåla den och dels har jag kanske hjälpt någon på andra sidan jordklotet.
Otroligt nog har jag flest läsare utanför Sverige, vilket jag tycker är lite tråkigt eftersom jag ändrat språk helt till svenska nu. Undrar hur fel grammatiken i översättningen blir när dem väljer ”translate page”…

Vilka är era favoritinlägg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *