Bilar,  Familj

En helg ur mitt liv, 27-29 Mars

Förra helgen igen hade vi en supermysig helg.

Andy hade bestämt att vi skulle ta hans ena cabbe och köra och äta ”skräpmat”. En oplanerad datenight. Vi hittade en Lamborghini Huracan performante utanför McDonalds. Trodde först den var foilierad mattorange, men efter lite research visade det sig att just performante versionen faktiskt kom i det original! Who knew?!
Hur kul är texten på ”avstängda” bordet?

Älsklings nya leksak fick sitt första bad för året.

Jag vet inte vad det är med mig och fota bilarna när vi tvättar dem?
Vi mötte upp min minsta syster, hennes sambo plus två vänner till dem i Hyllinge. Vi satt på Max ett tag och bara snackade skit. Så himla trevligt!

Lördagen bjöd på kanonväder! Vi satt ute och fikade och planen var faktiskt att grilla. Det smög sig, det vände och blev katastrofväder på eftermiddagen. Ninni hade med sig Timmy ut och det tyckte Tassadar var himla skojj! Timmy är mindre imponerad av den livliga vargen som tvunget ska vara honom i ansiktet hela tiden. Tassadar pratar hundspråk och är buffliga, som lapska är. Timmy däremot pratar inte hund och tycker ynglingen är allmänt jobbig, för att inte säga högljudd. Det är så bra träning för båda två att umgås.

Efter att ha lämnat av Ninni på jobb fortsatte vi andra till Biltema och storshoppade. Den här lilla racern var ju jättesöt!! Kul grej.

Vi avslutade kvällen med middag på Linnea och Basilika i Hyllinge. Lika gott som alltid och supertrevlig personal. Vi kan har råkat titta på lite bilar och lek efteråt.

Andy väckte mig mitt i natten och sa att det var snöstorm. Nej det är det inte alls, gå och lägg dig! Men vaknade upp till det här!?!?! Han skämtade inte. Jag som tvättade och vaxade bilen dagen innan. Bakslag på riktigt. Aja, det var väl lite småmysigt även om det kändes helt fel. Jag tog Tass på en runda och han körde ner hela näsan i snön och sniffade runt. Inte så ofta den stackaren får se snö.

Helgen avslutades med stek och ett glas rosé.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *