Okategoriserade

Elmia 2018 Hall A

Jag utlovade ju ett inlägg från Elmia, men eftersom jag är glad för att fota så får vi nog dela upp dem på några inlägg. Så jag tänkte vi tar dem per hall. Jag hade som mål i är att ta lite mer kreativa och bloggvänliga inlägg än mina standard ”dokumentations foton” som jag kallar dem. Tyckte det blev förvånasnvärt många bra i år. Ni kommer märka att jag skalat bort människor och annat störigt i största möjliga mån. Men runt vissa bilar var det så mycket folk så det var svårt att äns få en bra bild. Jag har plockat ut några av mina favoriter från året. Tog ”bara” runt 1100 bilder i år och runt 7gig. Brukar ligga runt 5gig foton.
Audi A6

Datsun 280Z

Som ni ser var denna lite finare än dem andra bilarna i mina ögon.

jag kan absolut ha en sådan här!! Lack och allt var kanon!

Audi A4 (B8)

Här leker vi med slutartider.

Två bilar jag sett på riktigt runt där jag bor. Tror dock den ljusa bytt ägare ser det ut som.
Subaru Impreza WRX STI  

Jag brukar alltid fota skylten till varje bil för att veta vad det är för något och vem som ägde den då, men det verkar jag ha missat på den här. Mercedes är det i alla fall.

Nissan Skyline KGC10

Jatack!

Nissan Skyline R34

Ett riktigt tuff bygge och grym monter! Det är från Finland, såklart, och dem har tagit ett gammalt Mazda 323 kombi chassie och hängt över en Nissan King Cab bottenplatta.

Där var många små detaljer i  montern som lyfte känslan.  Jag fastnade för den här lilla krabaten.

Nissan Skyline R32

BMW 

Mitsubishi EVO 8

Mitsubishi Lancer Evo 9
Datsun  100A

Och nu till något som drog mycket folk. Fast and Furious hade monter. Några av bilarna har varit med i filmen på ett eller annat sätt. Tror inte där stod en Hero 1 bil. Någon stunt och kanske en Hero 2. Tror vi alla känner igen dem flesta av bilarna.
Volkswagen Jetta

Mitsubishi Eclipse

Dodge Challenger R/T.  Denna var en Hero Stunt 2.

Nissan 350Z. Jag kommer inte ihåg om detta var en Hero bil eller en ren replica.

Mitsubishi Evo 9

Nissan 350Z.

Ford Mustang Fastback
Honda S2000. 

Craig Lieberman var där och pratade om sin medverkan i filmen. Han ägde Supran som de hyrde in till filmerna. Ångrar att vi inte köpte hans bok och fick den signerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *